Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,23 Ft
Euró
394,36 Ft
Font
473,26 Ft
Bitcoin
63,874 $

Orbán Viktor reméli, jó sok ideig nem kell újra használnia a gumicsizmáját

A magyar miniszterelnök rengeteg kilométert pakolt bele a gumicsizmájába az elmúlt több mint egy hétben.

...svg content...Fotó: A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök (k) az árvízvédelmi munkát ellenõrzi Dunaszekcsõn 2024. szeptember 24-én. Mellette Hargitai János KDNP-s országgyûlési képviselõ (j3), Pávkovics Gáborral, Mohács (j2) és Faller János, Dunaszekcsõ (j5) polgármestere. MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher
Belföld

Takács Petra

Szerkesztő

A miniszterelnök a nagy árvíz miatt minden nemzetközi programját lemondta, mert idehaza volt dolga a védekezés okán. Remek munkát végeztek a szakemberek, kiegészülve az önkéntesekkel, így minden a legnagyobb rendben zajlott.

Orbán Viktor mindent személyesen ellenőrzött, és kedden elárulta, hány kilométert tett meg az árvíz miatt. Egy időre el kell búcsúznunk az árvízinfótól, nem lesz rá szükség, és reméljük, ismét minimum 10 év telik majd el a következő és a mostani nagy árvíz között. Soron kívül Vonatbaleset történt Soroksáron, kisiklott egy tehervonat

„Egy időre búcsút veszek a gumicsizmától. Remélem, jó sok időre. Ma estig minden településünkön véget ér a tetőzés. Sikeresen védekeztünk Győrtől Mohácsig. Magyarország megcsinálja! Újra és újra!” – írta a posztjában a magyar miniszterelnök.

Több mint 10 millió telefont fertőzött meg egy vírusos alkalmazás

Ez a kártevő hatékonyan rejtőzik el a vírusirtók elől, és képes fájlokat futtatni, appokat telepíteni, linkeket megnyitni, sőt fizetős szolgáltatásokra is előfizethet a nevünkben.

Vonatbaleset történt Soroksáron, kisiklott egy tehervonat

Egy tehervonat több kocsija is kisiklott a soroksári állomásnál, aminek már a pontos okai is ismertek.

Váratlanul máris visszavonult Zidane fia

Enzo Zidane végül messze nem futott be akkora karriert, mint a legendás édesapja, így inkább úgy döntött, még a 30-as évei előtt visszavonul.