Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,99 Ft
Euró
394,10 Ft
Font
469,18 Ft
Bitcoin
62,956 $

Szörnyű tragédia érte Mariah Carey-t, amiről most őszintén beszélt

Mariah Carey elárulta, édesanyja és nővére ugyanazon a napon haltak meg, hajtották örök álomra a fejüket.

Style
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Mariah Carey a valaha volt egyik legnagyobb énekesnő, de a sikerek ellenére az ő családi élete sem tökéletes. 2020-ban a „The Meaning Of Mariah Carey” című memoárjában bonyolultként jellemezte az édesanyjával és a testvérével való kapcsolatát.

Az amerikai sajtónak elárulta, édesanyja és testvére ugyanazon a napon vesztették életüket egy tragikus fordulatban. A Grammy-díjas énekesnő a People magazinnak adott nyilatkozatában azt mondta, megszakad a szíve édesanyja, Patricia és testvére, Alison halála miatt. „A szívem szakad meg, amiért az elmúlt hétvégén elvesztettem az édesanyámat.” – nyilatkozott az 55 éves világsztár. Soron kívül Megvan a dátum: ekkor valósulhat meg a vita, amin Magyar Péter és Orbán Viktor is jelen lesz

„Sajnos az események tragikus fordulata során a testvérem ugyanazon a napon életét vesztette. Áldottnak érzem magam, hogy az elmúlt hetet édesanyámmal tölthettem, mielőtt meghalt.” – idézi a Sky News az énekesnőt.

Mariah Carey édesanyja 87 évesen hunyt el, aki egykor operaénekes és énektanár volt, míg a nővére, Alison 63 éves korában halt meg. Arról nem esett szó, hogy az édesanyja és a nővére milyen körülmények között hunytak el.

A Hezbollah vezetője szerint Izrael két perc alatt 5000 embert vett célba

Súlyos vádakat fogalmazott meg a Hezbollah vezetője, aki azzal vádolja Izraelt, hogy 2 perc alatt 5000 embert vett célba.