Dollár
394,95 Ft
Euró
417,78 Ft
Font
484,26 Ft
Bitcoin
17,215 $

Extra ciki Zuglóban: kifulladásig futottak a betörők, majd leültek egy padra

Fotó: police.hu
Belföld
not image

Takács Petra

Szerkesztő

A két betörő nem volt túl fitt, aminek köszönhetően a zuglói rendőrök nagyon hamar elfogták őket.

A hivatalos rendőri tájékoztatás szerint november 5-én törtek be az érintett személyek egy zuglói lakásba. A betörést a délelőtti órákra időzítették, de szerencsétlenségükre a tulajdonos felnőtt fia betoppant.

Soron kívül Korlátlan internettel lepi meg ügyfeleit a Telekom

A betörő és a lépcsőházban figyelő társnője gyorsan menekülőre fogták, akiket a szemtanú megpróbált feltartóztatni, ám sikertelenül. Közben a férfi többször megütötte a sértettet, de ő nem adta fel, folytatta az üldözést.

A tettesek menekülés közben eldobálták a szerszámaikat, de annyira nem bírták a tempót, hogy sétálni kezdtek, majd leültek egy padra. A nem túl fitt duó egyre rosszabb helyzetbe került, mert a sértett végig vonalban volt a rendőrséggel.

Ennek köszönhetően a zuglói rendőrök perceken belül elfogták a feltételezett betörőket, és kattant is a bilincs. „A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIV. Kerületi Rendőrkapitányságán az 51 éves O. Györgyöt és a 32 éves M. Máriát rablás és lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki, majd őrizetbe vették őket, és előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására.” – írja a rendőrség

Óriási mértékben visszaesett az örökbefogadási hajlandóság Magyarországon

„A nyomozás adatai szerint a párnak nem ez volt az első ilyen bűncselekménye; az előző napokban más lakásokba is betörtek.”