Clouds
21 Budapest
Dollár
359,31 Ft
Euró
390,66 Ft
Font
444,86 Ft
Bitcoin
23,049 $

Káprázatosan szexi ruhában jelent meg Zséda (videó)

Fotó: Instagram/Zséda
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Zséda mindig is csinosan öltözködött, és az egyik olyan hírességünk, akin szinte nem fog az idő vasfoga, gyakorlatilag semmilyen formában.

Az internet és a közösségi média széleskörű elterjedésével messze nagyobb hangsúlyt kapott a külső, mint eddig bármikor. Ez nemcsak a nőkre igaz, de főként még mindig ők vannak középpontban ezen a területen, köszönhetően annak is, hogy túl nagy nyomást helyeznek rájuk.

Soron kívül Újabb lövöldözés Kaliforniában, legalább hárman meghaltak

A társadalom egy része elvárja tőlük, hogy mindig csinosak, fittek és vidámak legyenek, ami már önmagában igen komoly nyomást eredményez, pláne, ha mellette valaki gyereket nevel, karrierje van, és így tovább.

Szóval igen, a megjelenés nagy hangsúlyt kap, másfelől ez egy nagyon jó lehetőség arra, hogy a nők még inkább önmaguk legyenek, és kiteljesedjenek. Emellett szintén fontos, hogy az idő múlását méltó módon éljük meg, és tegyünk azért, hogy kihozzuk belőle a maximumot.

Zséda tökéletes bizonyíték arra, hogy egy nő közel 50-hez is lehet csúcsformában. Senki nem mondaná meg róla, hogy nemrég töltötte be a 48. életévét, de valószínűleg még a 38 is egy határozatlan tipp lenne.

A mindig csinosan öltözködő énekesnő legutóbbi megjelenése is lenyűgözte a közönségét. Ezúttal videón láthatjuk Zséda formáját, illetve azt a különleges ruhát, amit az este folyamán viselt a fellépés idején.

Még több bulvár: Izzik a levegő Stana Alexandra fehérneműs fotójától