Dollár
397,04 Ft
Euró
418,84 Ft
Font
487,47 Ft
Bitcoin
17,155 $

A csodálatos Zséda lazán, csinosan és nyáriasan

Fotó: Instagram/Zséda
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Zsédának is elegendő egy lift is ahhoz, hogy remek képet készítsen magáról, egyszerűen minden pillanatban ragyogóan néz ki.

Idehaza is vannak kedvenc sztárjaink, akikre felnézünk, imádjuk a karakterüket és valamiért különleges energiákat érzünk rajtuk. Több ilyen híresség is van, és Zséda egyértelműen köztük van, talán ez nem okoz akkora meglepetést.

Soron kívül Sajtóértesülések szerint húsvétig maradhat az árstop

Zséda kiemelkedő énekesnő, karakter és nő, mintha csak mindig topformában lenne, lelkileg és mentálisan is. Nyilván minden ember életében vannak nehezebb időszakok, amikre néha szükség is van, de az énekesnő esetében érezhető az erő.

Adrienn ráadásul évről évre egyre szebb, mintha csak fiatalodna, és azok, akik nem tudják, hogy hány éves az énekesnő, biztosan dobnak egy hátast. Sokan csak hitetlenkednek, amikor meglátják, hogy már közelebb van az 50-hez, mint a 40-hez.

Kiderült, mit mondott Dóri, amikor először meglátta Rácz Jenőt az esküvőjükön

Alapesetben azt gondolnánk, hogy a 30-as évei közepén jár, tehát ezzel a lendülettel 10 évet is letagadhatna, amit nem sokan mondhatnak el magukról. Az 1974. december 30-án született sztár maximálisan büszke lehet erre, minden túlzás nélkül.

Lapozó: 1 2