Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

Vonzó fotósorozat készült a szuper-szexi Zsédáról

Fotó: Instagram/Zséda
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Zséda igazi sztárrá vált a hazai zeneiparban, miközben egy kortalan nőről beszélünk, aki rendkívül fotogén, imádja őt a kamera.

Nagyon szerencsések vagyunk, hogy ilyen különleges énekesnőink vannak Magyarországon, akik emellett nagyon érdekes személyiségek is. Nem sok ország mondhatja el ezt magáról, még azok sem feltétlen, melyek sokkal nagyobbak.

Soron kívül Szív- és légzőszervi vizsgálatokat végeztek Ferenc pápánál

Sorra érkeznek az új sztárok, már csak a zenei tehetségkutatók miatt is. A Sztárban Sztárban például Valkusz Milán, a Valmar énekese alakította legutóbb Zsédát, és nem is akárhogyan tette ezt meg.

Nyilván sok szempontból Zséda utánozhatatlan, és Milánnak férfiként még nehezebb dolga volt. Ettől függetlenül kiváló munkát végzett, és abszolúte meghatározó karaktere a TV2 műsorának, mely ezen a hétvégén folytatódik a negyedik élő adással.

Zsédát sem unatkozik, rendezvényről rendezvényre jár, koncertezik, és remek fotók készülnek róla. Sok ezer rajongója van, akik mindig várják az új dalokat, és a róla készült tartalmakat, melyekre ugyancsak nem panaszkodhatnak.

Zséda ezúttal egy rendkívül szexi felvételt osztott meg magáról, ami mestermunka, a megvilágítás szempontjából is. Hihetetlenül jól tartja magát az énekesnő, továbbra is úgy néz ki, mint egy 30-as nő.