Clouds
21 Budapest
Dollár
354,72 Ft
Euró
386,25 Ft
Font
432,95 Ft
Bitcoin
23,570 $

Zséda mintha csak folyamatosan fiatalodna

Fotó: Instagram/Zséda
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Zséda továbbra is rendkívül fiatalos és legalább 15 évet tagadhatna le a korából, ha nem többet, miközben csodálatos hanggal és karakterrel rendelkezik.

Zsédenyi Adrienn az egyik legjobb példa arra, hogy az idő nem mindenkire van ugyanolyan hatással. Zséda évről évre csak szebb, és bizonyítja, nem kell görcsölni azon, ha valaki elmúlt 30 vagy 40 esztendős.

Soron kívül Ennyivel tervezi emelni a tanárok bérét a kormány

Pénteken ünnepli a 48. születésnapját, pedig mintha csak még mindig a 30-as évei első felében járna. Semmi túlzás nincs ebben, csupán meg kell nézni a róla készült felvételeket, amik abszolúte árulkodóak.

Nem kevés 30-as éveiben járó nő irigyelhetné meg ezt a genetikát, ami mögött természetesen egy egészséges életvitel is áll. Mindig fontos a megelőzés, és ha kellően odafigyelünk magunkra, már a 20-as éveinkben, akkor nagy gondunk nem lehet.

Zséda régóta dolgozik a zenei világban, minden a 90-es években kezdődött számára, amikor még igencsak más volt az ipar. Már csak a közösségi média miatt is, mely szép lassan az életünk részévé vált.

Az énekesnőt már több mint 61 400-an követik az Instagramon, ahol ugyan nem ő a legaktívabb, a tartalmai mindig nagy sikert aratnak. Az alább látható fotó többek között azt is bizonyítja, hogy modellként szintén megállná a helyét.

Még több bulvár: Megható módon gratulált Schobert Norbi a 17 éves fia hatalmas győzelméhez