Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

Zséda egyre csak fiatalodik, megtippelni sem lehetne a korát

Fotó: Zséda (Zsédenyi Adrienn) a Fővárosi Önkormányzat Budapest Dal 2018 néven meghirdetett pályázatának gálakoncertjén a Thália Színházban 2018. április 27-én. MTI Fotó: Balogh Zoltán
Style

Takács Petra

Szerkesztő

A kiváló énekesnő évről évre csak fiatalabbnak tűnik, sokszor még az sem lenne nagy túlzás, ha azt mondanánk, 15 évet is letagadhatna a korából.

Valahol érthető, hogy egyre többet foglalkozunk a korunkkal, de a többség inkább csak beszél róla és sajnálkozik. A tettek mindig többet érnek, így egy egészséges életmód, kiegészülve a sporttal, csodákra képes.

Soron kívül A Vatikán szerint Ferenc pápa szombaton elhagyhatja a kórházat

Ha még a genetikánk is segít ebben, akkor igen komoly meglepetéseket érhetünk el. Jennifer Lopez az egyik legerősebb külföldi példa erre, aki valami egészen hihetetlenül jól tartja magát, nem fog rajta az idő vasfoga.

Szerencsére nem kell az USA-ig mennünk azért, hogy jó példákat hozzunk fel a fiatalos külsőre. Zséda szintén kiváló példa a fiatalos megjelenésre, miközben egy kiváló, különleges énekesnőről is beszélünk.

Az emberek sokszor csak hitetlenkedve figyelnek, amikor meghallják a korát. A gyönyörű sztár december 30-án töltötte be a 48. életévét, ám továbbra is azt mondanánk, hogy csak a 30-as éveiben jár.

Ez mindig különleges bók lehet egy nő felé, akik érthető módon jobban foglalkoznak a kor kérdésére. Zséda azonban nem panaszkodik, és a legutóbbi fotója láttán is az emberek csak tapsolni tudtak.