Clouds
21 Budapest
Dollár
354,04 Ft
Euró
389,63 Ft
Font
438,45 Ft
Bitcoin
23,724 $

Kockás hasakkal kívánt boldog karácsonyt Zlatan Ibrahimović

Fotó: Zlatan Ibrahimovic, az AC Milan svéd csatára sajtótájékoztatót tart Stockholmban 2021. március 22-én. A 39 éves Ibrahimovic bejelentette, hogy öt év szünet után visszatér a svéd labdarúgó-válogatottba. A jövő évi, katari világbajnokság selejtezősorozatát a svéd válogatott hazai pályán, Georgia ellen kezdi március 25-én. MTI/EPA/TT Hírügynökség/Jonas Ekstromer
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Zlatan Ibrahimović testén továbbra sem találni felesleget, aminek leginkább a női rajongók örülhetnek, akik odavannak érte.

Zlatan minden idők egyik legkarakteresebb futballistája ennek a világnak, amivel nehéz lenne vitatkozni. A lehető legjobb korban született, tökéletesen használja ki az adottságait a kapu előtt, a számok is ezt bizonyítják.

Soron kívül Észak-Korea megint súlyosan megfenyegette az USA-t

Még azok is elismerhetik ezt, akik nem kedvelik, például a stílusa miatt. Nyilván ez részben szerep is, valamikor rátesz egy lapáttal, de minden kétséget kizáróan nagyobb az önbizalma, mint a Föld légköre.

Mi nagyon kedveljük őt, és még mindig az egyik legjobb csatár, hiába múlt már el 40 esztendős. 41 év felett is hozza a gólokat, és olyasvalamire képes, amire csak kevesen, hiába voltak súlyos sérülései.

Mindig erősebben tért vissza, nemcsak fizikálisan, hanem mentálisan és lelkileg is. Ezzel pedig minden embernek példát mutatott és erőt adott, ami megint csak az ő neve mellett szól, dicséret jár érte.

Amiatt is lehet még aktív az elitben, mert odafigyel magára, a hasa kockásabb, mint valaha. Mindene megvan ahhoz, hogy folytassa a pályafutását, akár éveken át, de ha egy nap visszavonul, örökre hiányozni fog.

Még töb bulvár: Így nézett ki Lionel Messiék karácsonya (fotók)