Clouds
21 Budapest
Dollár
376,61 Ft
Euró
401,38 Ft
Font
459,06 Ft
Bitcoin
28,341 $

Zimány Linda: „Egyszer csak szülök egy gyermeket és jó napot”

Fotó: TV2
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

A gyönyörű Zimány Linda viccesen megjegyezte, örökre szingli marad, mert még mindig nem talált rá az a szerelem, melyből családalapítás is lehetne.

Zimány Linda is szembesül azzal, mint sok más nő a mai felgyorsult világban. A párkeresés rendkívül nehézzé vált, és ez az ismert emberek számára még bonyolultabb kérdést jelent, mert adott esetben róluk már sokat tudhatnak, és mindenkiben kialakult egy kép.

Soron kívül Megkötözve, egy bevásárlókocsiban találták meg egy eltűnt nő holttestét

Ez nem egészséges, még akkor sem, ha két híresség kezd el randizgatni. Ha pedig egy civil emberről van szó, soha nem tudni, hogy mennyire őszinte a közeledése, és a hírességek is óvatosabban beszélnek magukról, mert máskülönben érdekes pletykák, cikkek szülhetnek.

Linda egy nagyon csinos, intelligens és vonzó nő, aki ennek ellenére jó ideje szingli. A 36 éves sztár, aki a Dancing with the Stars harmadik évadában is szerepelt, nem görcsöl rá a témára, nem is sietteti a dolgokat.

Linda nem görcsöl rá a házasság és a gyerekvállalás kérdésére

A Borsnak adott interjújában elmondta, nagyon szerencsésnek érzi magát, mivel egy olyan művelt és elvárások nélküli közegben nevelkedett, melyben soha nem került terítékre olyasmi, hogy bárki szerint is hogyan kellene élnie az életét.

Nem helyeznek rá nyomást az unokák miatt, így emiatt sem érezte úgy, hogy csalódást okozott volna a nemrégen elhunyt nagyapjának. „Persze a kérdéseket megkapom másoktól.” – tette hozzá a Borsnak.

Arra is volt példa, hogy önjelölt nagymamák lépnek oda hozzá, és faggatózni kezdenek a házasságról, valamint a gyerekkérdésről. A húszas éveiben azt gondolta, hogy közel a 40-hez lesz feleség és anyuka, ugyanakkor megérti azokat is, akik fiatalon szeretnének édesanyák lenni.

Vágyik a családalapításra, arra, hogy egy boldog és kiegyensúlyozott kapcsolatban élje az életét, de ez nem ilyen egyszerű. „Maradjunk annyiban, hogy én örökre szingli maradok, akkor is, ha nem!” – reagált nevetve Linda.