Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,577 $

A szingli Zimány Linda kissé mormota életet él

Fotó: TV2
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Dolgozik, edz, dolgozik, hazamegy és alszik, ám ez a következő hónapokban változhat, akár ismerkedés terén is.

Zimány Lindáért egyenesen odavannak a férfiak, de továbbra sem talált rá az a nagy szerelem, amit keres. Szívesen alapítana családot, ám ehhez egy olyan férfire lenne szükség, aki valóban ideális.

Soron kívül Szombat délelőttig borult lesz az ég, néhol esőre is számíthatunk

A nők helyzete manapság minden eddiginél nehezebb az ismerkedés terén. Linda sem találja egyelőre az igazit, ugyanakkor továbbra sem mondott le arról, hogy egy nap 180 fokos fordulatot vegyen az élete.

„Pont ezen nevettünk a legjobb barátnőmmel, aki Miamiban él, hogy arra panaszkodtam, hogy: jajj, sosem lesz párom! Mire ő: ahhoz ki kéne mozdulnom otthonról! De ahhoz meg nincs kedvem… Valóban kissé mormota életet élek. Dolgozom, edzek, dolgozom, hazamegyek, és alszom. Másra nincs erőm.” – mesélte a Bors kérdésére Linda.

Legutóbb is, amikor nyaralt, azon kapta magát, hogy este 11 órakor az étteremben ülve már csukódtak le a szemei, és várta, hogy hazamenjenek. „Győzködnöm kellett magamat, hogy szórakozzak, lazítsak, igyak még egy koktélt! Majd megtudom, ha gyerekem lesz, hogy hétvégén is korán kell kelnem. Addig ki kell élveznem néha a szabadságot.”

Linda elárulta, bízik benne, hogy a következő hónapok meghozzák neki a kedvet a kimozdulásra, és akár arra is, hogy ismerkedjen. Talán 2023 lesz az a bizonyos év, amikor Lindára rátalál a nagy szerelem.