Dollár
395,41 Ft
Euró
412,67 Ft
Font
480,98 Ft
Bitcoin
17,094 $

Zidane eladta volna, Perez megtartotta, Ancelotti jónak tartja

Fotó: Unsplash/ Simon Reza

Bense Róbert

2022. január 18. - 08:19

Luka Jovic sorsa nagyot fordult a Real Madridnál, mióta Zidane elhagyta a csapatot.

Ha Zizou marad, a szerb játékos valószínűleg már rég csak emlék lenne a Real Madridnál, azonban úgy tűnik, hogy a frankfurti kitérő után kapott még egy utolsó esélyt, ugyanis Carlo Ancelottit lenyűgözte a fiatal játékos hozzáállása – írja az El Nacional

Soron kívül Még mindig magas arányban isszák az energiaitalokat az iskolás gyerekek

A francia klublegenda edzősködése idején viszont gyászos teljesítmény és pályán kívüli botrányok tarkították a pályafutását, így Jovicnak nem volt más választása, mint csomagolni, és az Eintracht Frankfurthoz kölcsönbe szerződni, majd ismét felépítenie magát.

Habár Frankfurtban sem hozta élete formáját, sokszor számítottak rá – főleg csereként – és néhány góllal hozzá is járult a csapat jó szerepléséhez. Zidane távozása után azonban hiába tért vissza Spanyolországba, továbbra is az tűnt a legvalószínűbbnek, hogy távozik Madridból.

Perez klubelnök azonban másképp gondolta, és miután nem kapott megfelelő ajánlatot a 24 éves játékosért, úgy döntött, jobb, ha megtartják még egy szezonra. Jovic pedig élt a lehetőséggel, nem volt több botrány, ráadásul fizikálisan is csúcsformába lendült, aminek eredményeképp jóval több meccsen jutott szóhoz, mint amennyit előzetesen vártak.

Jovic mentalitása Ancelottit is meglepte, az olasz tréner korábban nem ellenezte volna a távozását, mostanra azonban beérett a kettejük közötti munka, ezt bizonyítja az a 321 percnyi játéklehetőség is, ami korábban Zidane-nál elképzelhetetlen lett volna.