Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,577 $

Végre kiderült, ezért húzódik Benzema szerződéshosszabbítása

Helsinki, 2022. augusztus 11. Karim Benzema, a Real Madrid játékosa ünnepel gólja után a labdarúgó Európai Szuperkupában játszott Real Madrid-Eintracht Frankfurt mérkõzésen a helsinki Olimpiai Stadionban 2022. augusztus 10-én. A Bajnokok Ligájában címvédõ Real Madrid 2-0-ra nyert az Európa-liga-gyõztes Eintracht Frankfurt ellen. A spanyol klub - 2002, 2014, 2016 és 2017 után - ötödször hódította el a trófeát, ezzel utolérte az AC Milant és az FC Barcelonát az örökrangsor élén. MTI/EPA/Compic/Mauri Ratilainen
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Az Aranylabdás francia veterán jövője még mindig nem dőlt el.

A legtöbben úgy vélték, hogy a szenzációs tavalyi szezon után, és az Aranylabda elhódítását követően Benzema szó nélkül aláírja a szerződéshosszabbítását a Real Madridnál, ám nem így történt.

Soron kívül Szombat délelőttig borult lesz az ég, néhol esőre is számíthatunk

Sajtóértesülések szerint ugyanis Karim Benzema fizetésemelést kért a klubvezetéstől, és minden bizonnyal ez lehet az oka annak, hogy a vártál tovább húzódik a megállapodás a két fél között.

Benzema a második legjobban fizetett játékos a Real Madridnál, őt csak Eden Hazard előzi meg, ami azért is érdekes információ, mert a rekordösszegért igazolt Hazard évek óta csak szenved a csapatnál, és nyoma sincs annak a formának, amit annak idején a Chelsea-ben mutatott.

Ez valószínűleg elég erős alkupozíciót jelent Benzema számára, aki bár a szezon során sérülésekkel bajlódott, még úgy is nagy segítségére van a csapatnak, hogy a tavalyi teljesítményét nem tudja megközelíteni.

A tárgyalások viszont úgy néz ki megrekedtek a felek között, az pedig egyre valószínűbb, hogy a Real Madrid támadófronton kénytelen erősíteni a nyáron. Így pedig akár még úgy is a háttérbe szorulhat Benzema, ha a klubvezetés mégis rábólint a fizetésemelésre.