Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

Extra formában van Zámbó Krisztián szerelme

Fotó: Instagram/Zámbó Krisztián
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Zámbó Krisztián nagyon szerencsésnek mondhatja magát, hogy egy ilyen nő van mögötte és mellette, aki nem mellesleg kiváló formának örvend.

Zámbó Krisztián és Takács Zsuzska nagyon régóta alkotnak egy párt, rengetegen drukkolnak nekik. A hosszú évek alatt voltak olyan időszakok, amikor különváltak, más utakon folytatták tovább.

Soron kívül Az Újpest szerint kitalált a napokban megjelent Véber György interjú

Végül azonban rendre visszataláltak egymáshoz, és ez mindennél fontosabb. Egyesek bírálják őket a szakítások miatt, ám kizárólag ők azok, akik ismerik azt a fajta érzést, ami bennük dolgozik egymás iránt.

Könnyen lehet, hogy az égiek egymásnak teremtették őket, mert az nem lehet véletlen, hogy a szakítások ellenére is rendre újra összejönnek. Még mindig többen vannak, akik támogatják őket, és ez ugyancsak megerősítheti őket a kapcsolatukban.

Mostanában kevesebbet beszélnek erről, de a jelek arra utalnak, hogy közösen folytatják tovább. Szorítanak értük az emberek, azért, hogy házasodjanak meg, és alapítsanak családot, aminél nincs szebb dolog az életben.

Krisztián valóban szerencsés, többek között amiatt is, mert a párja rendkívül szexi. Az alább látható fotó is ezt erősíti meg, Zsuzska erős vonalakkal várja a nyarat, de az énekes sem szeretne lemaradni.