Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,527 $

Közös táncos videóban jelent meg Zámbó Krisztián és Takács Zsuzsi

Fotó: RTL Magyarország
Style
not image

Takács Petra

Szerkesztő

A rajongók is nehezen tudják követni, mi történik a páros között, akik már nem egyszer szakítottak, de hogy jelenleg mi van közöttük, azt talán csak ők tudják.

Zámbó Krisztián nemrég még tagadta a közösség médiában megjelent híreket, miszerint megint szakítottak Zsuzsival. Annak ellenére is, hogy Krisztián másodszorra is eljegyezte a szerelmét, aki igent mondott.

Soron kívül Szombat délelőttig borult lesz az ég, néhol esőre is számíthatunk

Krisztián röviddel ezután bejelentette, már nincsenek együtt, amire egyesek csak legyintettek, mert azt gondolták, semmi komoly nem történt. Nehéz megmondani, hogy miért szakítanak időről időre, miközben a kapcsolatuk egy évtizedre nyúlik vissza.

Az énekes részben beszélt is a szakításról, ám most úgy tűnik, lehetséges, hogy kibékültek. Egy biztos, jó a hangulat közöttük a videóban, nevetgélnek és közben táncolnak, ami másoknak is bejött a bejegyzés alatt.

Nem mellesleg Zsuzsi igen komoly formában van, jól áll neki ez a szett, és hol van még a nyár. Nagyon büszke lehet ezekre a vonalakra, és mivel hónapok vannak hátra a szezonig, tovább formásodhat.

Jelenleg azonban mindenki arra kíváncsi, hogy Krisztián és Zsuzsi újra együtt vannak-e, vagy csak barátok. Egyelőre nem sokat tudni, mindenesetre a videó biztosan el fogja gondolkoztatni az embereket a témában.