Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

Zámbó Krisztián Szabyestről: „Ez a fiú haszontalan tagja a magyar társadalomnak”

Fotó: RTL Magyarország
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Keményen kiosztotta Zámbó Krisztián Szabyestet, aki legutóbb az énekesbe állt bele, és sokan éles kritikával illetik emiatt.

Szabyest egyre több embernél húzza ki a gyufát, és természetesen a rajongók sem örülnek annak, amiket a közösségi médiában megismert híresség csinál. Gáspár Laci és G.w.M. után Zámbó Krisztián került terítékre.

Soron kívül A Vatikán szerint Ferenc pápa szombaton elhagyhatja a kórházat

Szabyest az Instagram oldalán azt mondta, Zámbó Krisztián 10 éve vergődik édesapja emlékével a médiában, de saját egyénisége azóta sem alakult ki. „Ez az ember egy gumiszerelő-műhelybe vagy kocsma pultjába is kevés lenne, mégis azt látod, hogy Zámbó Krisztián a téma.” – idézte a Bors Szabyest szavait.

Ennél is tovább ment a srác, aki úgy fogalmazott, Krisztián Jimmy slágerdalait tartalmatlan klipekkel tiporja el. Az érintett reagált a Bors kérdésére, bár nemigazán tudja, hogy kiről van szó, nem ismeri Szabyestet.

„Hány éves most? 30? Mondhatom, felnőtt férfiként viselkedik!” – fogalmazott Krisztián, aki szerint a fiú csak szítja a tüzet, de kicsi hozzá a lángja. „Tanult ő valamit? Van diplomája? Lelkész? Értelmes, amit tesz? Ez a fiú haszontalan tagja a magyar társadalomnak!”

Krisztián úgy véli, a fiúnak valami komplexusa lehet, vagy talán csak így akar követőket szerezni. Igazán nem akar foglalkozni a témával, nem is olvassa Szabyest sorait, hiszen van sokkal fontosabb dolga is annál.