Clouds
21 Budapest
Dollár
353,32 Ft
Euró
385,28 Ft
Font
431,82 Ft
Bitcoin
23,546 $

Zámbó Krisztián elárulta, mi lett Jimmy legendás fürtjeivel

Fotó: Instagram/Zámbó Krisztián
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Zámbó Krisztián érdekes részleteket árult el Zámbó Jimmy hajáról, amire mindig odafigyelt a Király.

Zámbó Jimmy emléke évről évre csak egyre erősebb, ami megmutatja, hogy mekkora sztár is volt valójában. Minden idők egyik legnagyobb énekesének tartják, ráadásul egy végtelenül izgalmas karakter és személyiség volt.

Soron kívül Ennyivel tervezi emelni a tanárok bérét a kormány

Milliók rajongtak érte, és több mint 20 évvel a halálát követően is tömegek hallgatják a dalait. Tragikus halál az övé, és még mindig sokat pletykálnak az emberek arról, mi történhetett azon az éjszakán szilveszterkor.

Jimmy túl fiatalon ment el, még mindig aktív énekes, dalszövegíró, producer lehetne, de valamiért a sors így döntött. A hajkoronája szintén legendás volt, amitől a végzetes lövést követően meg kellett válnia, mivel életmentő beavatkozásra volt szükség az orvosok részéről.

„Nehéz erről beszélni, mert a halálakor nagyobb bajunk is volt annál, mint hogy arról diskuráljunk, mi lett apu hajával.” – mesélte Zámbó Krisztián a Bors hasábjain. Az igazság az, hogy Jimmy legendás fürtjeit ott pihennek mellette a sírban.

„Persze az elmúlt közel két évtizedben én is olvastam különböző pletykákat, hogy Editnél van, meg le sem vágták neki, de az igazság az, hogy az életmentő műtétje során valóban leborotválták a haját, és eltemettük mellé.”

Krisztián is megerősítette, az apja nagyon odafigyelt a hajára, reggelente az volt az első dolga, hogy a fürdőszobában beállítsa a frizuráját. Többek között ebben is részletes volt, minden apróságra odafigyelt, és Krisztián hajára is mindig nagyon vigyázott.

„Sosem engedte, hogy levágassam, pedig kiskoromban sokat bántottak, amiért a derekamig ért.” – mesélte Krisztiánt, akit csúfolták a hosszabb haja miatt, majd eljött a nap, amikor levágatta, aminek nem túlzottan örült az apja, elsírta magát, de végül megértette.