Zámbó Krisztián felgyújtott egy házat, két napig csirkeólban bujkált

Fotó: YouTube/LifeTV
not image

Takács Petra

2021. április 28. - 08:12

Egy igen érdekes sztorit mesélt el Zámbó Krisztián, akinek gyerekkorában volt pár csíntevése, melyek közül az egyik igen veszélyes volt

Krisztián a Bréking című műsor vendége volt a LifeTV-ben, ahol a témák között szerepelt a gyerekkor, és az ahhoz köthető szabályok. Talán mindenki tudna erről mesélni, hiszen gyerekként nem szerettük a szabályokat.

Jimmy fia egy meredek sztorit mesélt el, és kiderült, hogy 8-9 éves korában az akkori szerelmével konkrétan felgyújtottak egy házat. A ház fele leégett, míg a mellette lévő kukoricás szinte teljesen, ami miatt Krisztián megijedt, és elmenekült.

A sztár olyannyira megrémült, hogy két napig egy csirkeólban bujkált. „Abszolút tudtam, hogy mit csinálok.” – válaszolt arra a kérdésre, hogy tisztában volt-e azzal, amit csinált. A gyerekek figyelmét az keltette fel igazán, hogy a nagy szénaboglya mellett minden éjszaka egy gyertya égett.

Ha nem vagy szerelmes, most az leszel Elizabeth Hurley bikinis képe láttán

Napokon át gondolkoztak, hogy mit csináljanak, majd előbújt belőlük a kisördög, és megtörtént a baj. Melindának hívták a kislányt, akibe nagyon szerelmes volt Krisztián, és ezt a nagy csíntevést is ketten követték el.

Miután előkerült a rosszfiú, nem úszta meg büntetés nélkül, a mamájától kapott egy kicsit. Valószínűleg ez észhez térítette, és utána nyilván már nem történt hasonló eset, hiszen ez igen komoly veszélyeket rejt magában.