Clouds
21 Budapest
Dollár
358,39 Ft
Euró
389,55 Ft
Font
444,23 Ft
Bitcoin
23,276 $

Eddig nem látott családi fotók Zámbó Jimmyről

Fotó: RTL Magyarország
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Újabb és újabb különleges felvételek kerülnek elő a Királyról, aki minden idők egyik legjobb énekesként vonult be a történelembe.

A sors sokszor több mint igazságtalan, és Zámbó Jimmyvel szintén az volt, több okból kifolyólag is, ami a mai napig fájdalmas lehet a családnak és a rajongóknak. Egyrészt a kivételes hangi adottságai és a különleges karaktere ellenére évtizedekkel később futott be igazán.

Soron kívül Érdemes lesz felnézni a Netflixre februárban: íme a havi premierek listája

Akár már a 70-es években felkaphatták volna, vagy legkésőbb a 80-as évek elején, mégsem tették. A hangja alapján abszolúte ott lett volna a helye az elitben, és ki tudja, mi lenne ma, ha ez megtörténik.

Ehelyett csak a 90-es években kaphatta meg azt a fajta elismerést, amire igazán vágyott. Mindez pár évig tartott, mert jött az a bizonyos tragikus nap, és Zámbó Jimmy hirtelen, fiatalon távozott az élők sorából.

Nemrég ünnepelhette volna a 65. születésnapját, miközben Zámbó Krisztián kritikával is illette az édesapjáról készült sorozatot. Testvére, Szebasztián már sokkal keményebben fogalmazott, és átverve érzi magát.

Jimmy imádta az életét, és az életet is, minden percet igyekezett úgy megélni, hogy arra mindig emlékezni fog. Krisztián a legutóbbi posztjában megosztott pár régi fotót az édesapjáról, aki mindig hiányozni fog neki.