Dollár
391,65 Ft
Euró
406,34 Ft
Font
470,86 Ft
Bitcoin
16,492 $

Zaklatottan távozott egy budapesti kórházból, keresi a rendőrség

Fotó: police.hu
not image

Borbély Fanni

2021. augusztus 15. - 19:30

Az erzsébetvárosi rendőrök keresik azt a 28 éves fiatalembert, aki zaklatott állapotban távozott egy budapesti kórházból.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VII. Kerületi Rendőrkapitánysága eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó 28 éves Hampl Attila Márk eltűnése ügyében. A rendelkezésre álló adatok szerint a Hampl Attila Márk 2021. augusztus 15-én 15 óra 30 perc körül egy VII. kerületi kórházból zaklatott állapotban ismeretlen helyre távozott, azóta életjelet nem adott magáról. A rendőrök jelenleg is keresik.

Soron kívül Rövidesen bemutatják a B-21 Raidert, a világ legfejlettebb harci repülőjét

Hampl Attila Márk körülbelül 185 centiméter magas, erős testalkatú, haja kopaszra borotvált. Eltűnésekor felsőteste meztelen volt és egy sárga rövidnadrágot viselt. Nyakán kék angyal tetoválás látható – írja a police.hu.

Fotó: police.hu

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VII. Kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képen látható férfi tartózkodási helyéről vagy eltűnésének körülményéről információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.