Dollár
432,02 Ft
Euró
423,49 Ft
Font
482,76 Ft
Bitcoin
20,033 $

Bombafenyegetéseket kapott a Yale Egyetem, azonnal evakuálásba kezdtek (videó)

Fotó: Flickr/Loyola Academy College
not image

Nagy Noel

2021. november 6. - 12:48

Komoly pánikot keltett egy csoport a Yale Egyetem kampuszán, amelynek végül több órás aggodalom és evakuálás lett a vége.

A patinás egyetem Connecticutban található kampusza ugyanis több, egymás mellett beérkező bombafenyegetést kapott. Több rendvédelmi szerv is megerősítette, hogy arról kaptak hívást, hogy valakik robbanószereket rejtettek el az egyetem több épületében.

Soron kívül Oroszország kizárólag a saját feltételei szerint hajlandó kivonulni Ukrajnából

Úgy tudni, a fenyegetők elmondása szerint az egyetemi színház, a Jonathan Edwards kollégium, a Yale Művészeti Galéria, a Vanderblit terem, a Bingham terem, a Welch terem és a Grace Hopper épületében is rejtettek el bombákat.

A közösségi médiában keringő felvételek tanulsága szerint a kampusz környékét ellepték a rendőri autók, a helyi rendőrség mellett a belbiztonsági minisztérium egységei és az FBI is részt vett az épületek átvizsgálásában.

Helyi idő szerint este hét előtt minden visszaállt a rendes kerékvágásba – számolt be róla a Yale Daily News. Mint kiderült ugyanis, a fenyegetések nem voltak valósak, így az épületeket biztonságosnak tudták nyilvánítani.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.