Dollár
428,70 Ft
Euró
410,38 Ft
Font
457,53 Ft
Bitcoin
19,033 $

X-Faktor: ByeAlex reakciója mindent elmond a TikTok-sztár hangjának hallatán (videó)

Fotó: Instagram/X-Faktor
not image

Hujber Dávid

2022. szeptember 17. - 00:03

Szegény ByeAlex nem éppen azt kapta, amire számított, vagy szeretett volna számítani, mert a 16 éves TikTok-sztár nagyon gyenge teljesítményt nyújtott.

Sokan különböző célokkal érkeznek meg az X-Faktor válogatójára. Vannak, akik csak poénból, fogadásból teszik ezt meg, míg egyesek szimplán csak szeretnének pár szót váltani a mentorokkal, többek között Herceg Erikával, akinek már többen szerelmet vallottak.

Soron kívül Reuters: 1,1 milliárdos segélycsomagot készül kiutalni az Egyesült Államok Ukrajnának 

Mások csak felmérnék, hol tartanak jelenleg, de olyat is látni, aki egyértelműen 180 fokos fordulatot vár a szerepléstől. Megannyi oka van annak, hogy az X-Faktor jelentkezői megjelennek a színpadon, és részben maradandót alkotnak.

Sok fiatal dönt úgy, hogy szerencsét próbál, sokkal több, mint korábban, ami jellemző is erre a modern generációra a közösségi média világában. Egy 16 éves TikTok-sztár is szerette volna megmutatni, hogy mit tud, de lehetséges, hogy jobb lett volna még gyakorolnia.

Nem a legjobb érzés szembesülni azzal, amikor közlik veled, hogy ez nem a te pályád, ugyanakkor fontos szembesíteni az embereket a valósággal. Szabó Mózes közel 200 ezer követővel rendelkezik a TikTok-on, ami már tételnek számít, pláne ilyen fiatalon.

Házasodna a gazda: erről maradt le Bea (videó)

Szintén érezte magában az erőt, egy saját dallal készült, ami nem sült el jól. Az első másodpercekben tudni lehetett, hogy ez a hang nem lesz elég, ByeAlex reakciója is rendkívül beszédes volt.