Dollár
397,39 Ft
Euró
418,93 Ft
Font
488,09 Ft
Bitcoin
17,172 $

X-Faktor: váratlan és meghökkentő támadás érte Puskás Petit (videó)

Fotó: RTL Magyarország
TV
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Végül azonban nagyon jó barátok lettek, de erre a jelenetre aztán végképp senki sem számíthatott, ám az X-Faktor színpadán nincs lehetetlen, még egy T-Rex is betoppanhat, aki megtámadja a mentorokat.

Az X-Faktorban valóban nincs lehetetlen, erre már megannyi példát láthattunk az évek alatt. Sok olyan karakter tűnt fel, akik hangban nem feltétlen adtak hozzá sokat az élményhez, mégis nagyon szórakoztatóak voltak.

Soron kívül Sajtóértesülések szerint húsvétig maradhat az árstop

Az ilyen karakterekre is szükség van, és imádja őket a közönség, de persze olyanokba is belefuthattunk már, akik egyenesen fel voltak háborodva. Gáspár Lacit nem egyszer küldték el az évek alatt, és Herceg Erika is belekóstolhatott abba, milyen érzés ez.

Sőt, a két mentor a válogatók alatt is egymásnak feszült, Laci nehéz embernek nevezte Erikát, akivel fél napot nem bírna ki. Kíváncsian várjuk, hogy mi lesz ennek a folytatása, mert a feszültség szinte tapintható volt.

Vidámabb vizekre evezvén egy T-Rex-támadásról számolunk be Nektek, ami szintén az X-Faktor válogatóján történt. A mentorok épp a következő jelentkezőt várták a nézőkkel, amikor betoppant a legendás dinoszaurusz.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2