Dollár
395,03 Ft
Euró
409,30 Ft
Font
476,15 Ft
Bitcoin
16,181 $

X-Faktor: Puskás Peti óriási ajándéka az egyik versenyzőnek (videó)

Fotó: RTL Magyarország
not image

Hujber Dávid

2022. október 3. - 17:34

Puskás Peti állta a szavát, az RTL Klub kamerái pedig elkísérték őt, hogy átadja a nagy ajándékát az egyik versenyzőnek.

Ahogyan Herceg Erika, az X-Faktor mentora is fogalmazott, Puskás Peti jó ember. Valóban az, miközben harcol a környezetéért, az állatokért, mely több mint becsülendő, és rengetegen követhetnék a példáját.

Soron kívül Menczer 10 pontban üzent Gyurcsánynak: ez a legnagyobb különbség Orbán és közte

Azok, akik azt gondolják, hogy egy ember kevés ehhez, tévednek, mert sok „egy ember” van, akik szintén tesznek a környezetükért és az állatok védelme érdekében. Rengeteg a tennivaló, sokaknak kell segíteni, és ez egy soha véget nem érő folyamat.

Természetesen egy tökéletes világban nem lenne erre szükség, de a világunk nagyon távol van attól, hogy tökéletesnek nevezzük. Az X-Faktor is remek lehetőséget jelent arra, hogy az emberek változtassanak az életükön, és valami mást csináljanak.

Azok, akik hisznek az álmaikban, tehetségesek és kitartóak, általában elnyerik a jutalmukat, Balla Gergő is elnyerte a jutalmát, noha nem gondolta volna, hogy ilyen komoly ajándékot fog kapni az egyik mentortól.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.