X-Faktor: megint keményen beszóltak Gáspár Lacinak, hányadik ilyen volt ez?

Fotó: RTL Magyarország
not image

Hujber Dávid

2021. október 26. - 00:02

Lassan számolni is nehéz lenne, hogy eddig összesen hány alkalommal szóltak be Gáspár Lacinak az X-Faktor idei válogatói alatt.

Mintha többen is Gáspár Lacira utaznának, noha sok esetben még kedves is a „pusztító hatással bíró” versenyzőkkel. Az esetek többségében igyekszik finoman fogalmazni, de van egy bizonyos határ, ami után ez már nem lehetséges.

Az X-Faktor harmadik válogatója a visszatérőkről is szólt, akik közül gyakorlatilag mindenki elbukott, mert már korábban is rengeteg kritikát kaptak. Egyesek talán azt gondolják, ha minden évben elmennek, akkor egy nap megkapják a lehetőséget.

Ez azonban nem így működik, de valamiért egyesek kicsit sem érzik át a helyzetet, és nem látják be, hogy soha nem lesznek igazi énekesek. Ez egy olyan álom, ami az is marad, és jobb beismerni, minthogy időt pazaroljunk rá.

Sokkoló jelenet az X-Faktorban: nyakba akarták önteni Gáspár Lacit, majd hozzávágták a mikrofont

Sárközi József például 2012 óta látogatja rendszeresen az X-Faktor válogatóit, de eddig nem járt sikerrel. Először közel 10 évvel ezelőtt jelent meg, míg a negyedik visszatérése olyan „pusztító” volt, hogy Gáspár Laci összehívta a Bosszúállókat.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.