Dollár
391,65 Ft
Euró
406,34 Ft
Font
470,86 Ft
Bitcoin
16,492 $

Kiderült, hogyan teljesített az X-Faktor második adása az Eb-döntőhöz képest

Fotó: RTL Magyarország
not image

Takács Petra

2021. október 19. - 07:08

Újabb nézettségi adatokat közölt az RTL Magyarország, amiből azt is megtudhattuk, hogy az X-Faktor továbbra is jól teljesít.

A tehetségkutató showműsor 10. évadának második adása a fő célcsoportban és a teljes lakosságban is a hét legnézettebb, míg összesítésben az idei év második legnézettebb műsora lett a 18-49 évesek körében – írja az RTL Magyarország a közleményében.

Soron kívül Rövidesen bemutatják a B-21 Raidert, a világ legfejlettebb harci repülőjét

Az elmúlt egy év legerősebb hetével, 17,4%-os közönségaránnyal nyerte a 41. hetet az RTL Klub (utoljára 2020. 40. hete hozott ennél magasabb prime közönségarányt). A csatorna magabiztosan hozta a hétköznap estéket, köszönhetően a Keresztanyunak és a Survivornak. A saját gyártású sorozat heti átlagban 15,5, míg a túlélőshow átlagosan 16,7%-kal futott a fő kereskedelmi célcsoportban.

L.L. Junior és felesége őszintén beszéltek a különköltözésről, így állnak most

Szerda este az RTL Klub adott otthont az ellenzéki miniszterelnök-jelöltek vitájának. A két politikus összecsapása a fő kereskedelmi célcsoportban 17,2%-os közönségaránnyal futott, a teljes lakosságból 816 ezren követték figyelemmel a másfél órás élő vitát – hétköznap este utoljára a foci Eb alatt néztek ennyien televízióműsort ebben a célcsoportban. A vitaműsor videóindításainak száma hétfő reggel 35 ezer felett járt az RTL Most-on.

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.