X-Faktor: Csobot Adél elsírta magát, Puskás Peti mégis nemet mondott, drámai pillanat

Fotó: RTL Magyarország
not image

Hujber Dávid

2021. október 24. - 12:56

Szirtes Dávid nemcsak hogy meglepte az X-Faktor mentorait, könnyeket is csalt a szemeikbe, miután egy igen szomorú történetet osztott meg velük, és a produkciója elegendő volt ahhoz, hogy továbbjusson.

Dávid még mindig csak 19 esztendős, de mert nagyot álmodni, és hitt abban, hogy az X-Faktor lehet számára az a lehetőség, ami megváltoztatja az életét. Monoron született, Szolnokon járt gimnáziumba, majd Budapestre költözött.

Ami a családi hátterét illeti, elárulta, hogy az édesapját nem ismeri, nem házasságból született, édesanyjával lakott kiskoráig, később pedig a nagymamájához került. „Ott jó volt minden, de sajnos elég korán meghalt.”

16 éves korában gyámság alá került, ami 18 éves korában véget ért, így már a saját maga ura. Dávid boldogan beszélt arról az időszakról, amikor még a mamájával nézte az X-Faktort a televízióban, és eldöntötte, hogy egyszer ő is ott szeretne lenni.

Horváth Tomi párja elmondta, miért nem tudna félrelépni mellette a sztárénekes

Arra is fény derült, hogy odahaza, a gyámjai nem engedték neki, hogy jelentkezzen az X-Fakorba, de most, hogy elmúlt 18 éves és felnőtt, saját maga hozhatott döntést erről. „Már magamról gondoskodom.” – folytatta Dávid.

Dávid vastapsot kapott, a közönség állva tapsolt neki, miközben Csobot Adél elsírta magát, és elmondta, ismeretlenül is mérhetetlenül büszke rá, hangsúlyozván, biztos abban, hogy odafent a mamája is nagyon büszke.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.