Clouds
21 Budapest
Dollár
345,51 Ft
Euró
370,58 Ft
Font
430,18 Ft
Bitcoin
27,081 $

X-Faktor: a döntés, ami most sokakat foglalkoztat, ez volt a helyes?

Fotó: RTL Magyarország
TV
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

A közösségi médiás bejegyzéseket, hozzászólásokat olvasván, a nézők egy részét is megoszthatta a döntés, de valakinek mennie kellett.

Gáspár Laci is egy különleges csapattal vághatott neki a versenynek, sok a bennük rejlő potenciál, és abszolúte más karakterek. Emiatt jó esélyekkel pályázhatnak arra, hogy nem egymást követve esnek ki.

Soron kívül Óriási pénzt lehetett nyerni az Ötöslottón, itt vannak a nyerőszámok

Laci egyenesen ágon két versenyzőt juthatott be a hamarosan kezdődő élő show-kba, míg a harmadik indulóról a mentortársak dönthettek. Mardoll és Anett közül kellett választaniuk, és ez egyáltalán nem volt egyszerű.

Puskás Peti, ByeAlex és Csobot Adél kezében volt a versenyzők sorsa. Először azon kezdtek el gondolkozni, hogy Laci kiket vihetett magával, és miért, bár miután óriásit csalódott Anettben, nem lehetett számukra meglepetés, hogy rájuk bízta a kérdést.

X-Faktor: ilyet még nem láttunk a műsor történetében, Catherine Dederick megcsinálta

Adélnek belefért Anett hibája, míg Peti ennyire még nem látta csalódottnak Lacit. Érezhető volt, hogy ByeAlex és Peti Mardoll oldalára állt, és mivel ők voltak többségében, úgy tűnt, hogy biztos helye van a fiatal énekesnek.

Lapozó: 1 2