X-Faktor: hihetetlen, de igaz, Boci, boci tarkát énekelt a színpadon

Fotó: RTL Magyarország
not image

Hujber Dávid

2021. október 26. - 02:05

Volt, aki a ‘Boci, boci tarka’ című dalt énekelte el az X-Faktor harmadik válogatóján, de ez is kevés volt ahhoz, hogy továbbjusson.

A jelentkezők teljesen szabadon válogathatnak a dalok közül, akár saját alkotásokat is elénekelhetnek, vagy elrappelhetnek. A lényeg, hogy az, amit csinálnak, az legalább három igent kapjon, máskülönben nincs esélyük.

Néha a mentorok csak viccből adnak igent, vagy kegyelemből, mert tudják, hogy úgysem lesz meg a három igen, ami továbbjutást ér, bár már arra is láthattunk példát, hogy meglepetésre mégis megvolt a három igen.

Az élő show-ba azonban csak nagyon erős produkciókkal lehet bejutni, ott már minden élesben megy, és hatalmas lehetőséget kapnak a versenyzők. A harmadik válogatón minden eddiginél több fülsértő próbálkozást hallhattunk, de legalább jól szórakoztak a nézők.

Fegyverszakértő Alec Baldwin esetéről: Nem kellett volna fegyvert szegeznie a stábra

Volt egy olyan versenyző is, aki a Boci, boci tarkát énekelte el, amire nemigen volt példa, legalábbis nincs meg előttünk a jelenet korábbról. Ez most abszolúte belénk égett, és bizonyos szempontból történelmi is volt, de egyúttal kevés is.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.