X-Faktor: Csobot Adél kihúzta a gyufát Alee rajongójánál, ByeAlex nem hitt a fülének

Fotó: RTL Magyarország
not image

Hujber Dávid

2021. november 21. - 10:58

Csobot Adél pontosan tudta, benne a pakliban, hogy keményebb kritikát fog kapni a 16 éves rapper rajongóitól, de akkor is elmondta a véleményét.

Az X-Faktor új évadának egyik nagy felfedezettje Alee, akinek egy korábbi klipjét már több millióan tekintették meg a műsorban kapott ismertségnek köszönhetően. Még mindig csak 16 éves, de ennek ellenére rövid időn belül minden a lábai előtt heverhet a sikerekkel.

A szombati élő show-ban nyújtott teljesítménye azonban megosztotta a véleményeket, Csobot Adél nem akarta szépíteni a dolgot, még akkor is, ha nagyon kedveli a rapper karakterét, és igazi őstehetségnek tartja.

„Te egy dalszerző vagy, jól csinálod, benned van mondanivaló, de… most lehet, hogy meg fognak kövezni, és lehet, hogy megvernek majd a székház előtt, de én ennél sokkal jobbakat láttam tőled.”

Tóth Andi meggyőzte Andrei Mangrát a magyarországi költözésről

Adél úgy érezte, mintha egy próbán lett volna, amire ByeAlex teljesen kiborult, aki igyekezte megvédeni a versenyzőt, már csak amiatt is, mert nemcsak rappelt, hanem énekelt is, ráadásul tisztán. „Ez egy sláger dal, ez egy sláger dallam.”

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.