Xbox Live Gold: kiderült, mely ingyenes címek érkeznek júniusban

Fotó: Xbox
Konzol/Videójátékok
not image

Borbély Fanni

Szerkesztő

A Microsoft bejelentette, mely ingyenes címekkel játszhatnak a felhasználók az Xbox Live Gold keretében.

A Microsoft bejelentette az Xbox Live Gold előfizetők számára 2023 júniusára szóló ingyenes játékok sorát, melyeket elnézve lesz mivel játszani. A júniusi érkezők ugyanis az Adios és a The Vale: Shadow of the Crown.

Soron kívül A földrengés nyomán vulkánkitöréstől tartanak Nápoly közelében

Az Adios egész hónapban elérhető lesz az Xbox Live Gold keretében. Egyetlen választás mindent megváltoztathat: a játékosok egy kansasi sertéstenyésztő bőrébe bújhatnak, aki megelégelte, hogy folyamatosan segítenie kell a maffiának eltüntetni a farmján lévő holttesteket.

Bérgyilkos barátunk azonban megpróbál meggyőzni, hogy gondoljuk meg magunkat, miközben a napi teendőinket intézzük. A cím egy meditatív, elgondolkodtató játék, mely az erkölcsről és a spiritualitásról elmélkedik, meggyőző szövegekkel és fenomenális szinkronszínészi játékkal.

Eközben a The Vale: Shadow of the Crown június 16-tól egészen július 15-ig elérhető lesz az Xbox Live Gold kínálatában. Ez talán az egyik legkülönlegesebb kalandjáték, mely a hangot és a haptikus kontroller-visszacsatolást használja ki egy audioalapú kalandban.

Oldd fel a határokat közted, mint játékos és a karaktered között, ahogy érzed az ellenség lélegzetét, hallgatod a lépések ropogását vagy a fegyverek csattogását. A játékban a harc intenzív és sokban különbözik más combat és fantasy játékoktól.