Clouds
21 Budapest
Dollár
344,05 Ft
Euró
369,09 Ft
Font
428,61 Ft
Bitcoin
26,416 $

Xbox Game Pass Ultimate: a Far Cry 5 és a Marvel’s Midnight Suns vár a hétvégén!

Fotó: Microsoft
Konzol/Videójátékok
not image

Borbély Fanni

Szerkesztő

Egy Ubisoft-sikercím és két másik remek játék is ingyenesen elérhető a hétvégén az Xbox Game Pass Ultimate előfizetői számára.

A Microsoft húzott egy nagyot és bejelentette, a márciusi utolsó hétvégén a Far Cry 5 és két másik játék is ingyenes az Xbox Game Pass Ultimate tagok számára. Az akciót nem sokkal azután jelentették be, hogy kiderült, az Xbox Game Pass Ultimate előfizetői több hónapos Apple TV+-t kapnak ajándékba.

Soron kívül Ezrével foglalt le hamis parfümöt a NAV (videó)

A Free Play Days az Xbox Game Pass legmagasabb előfizetési szintjének számos előnye közül csak az egyik; egy átlagos héten pedig a tagok csütörtöktől vasárnapig több játékot is kipróbálhatnak.

Ezekben az akciókban már szerepelt többek között a Rainbow Six Siege, a WRC Generations, a Dead by Daylight, a Cities: Skylines, az Anno 1800 és számos másik cím, csak ebben a hónapban.

A márciusnak azonban még nincs vége, és a Microsoft is szemmel láthatóan a lehető legmagasabb színvonalon akarja zárni a hónapot, hiszen épp most indította el a Free Play Days legújabb körét, melynek keretében a kritikusok által is elismert Far Cry 5, a Marvel’s Midnight Suns és a Bassmaster Fishing 2022 címeket lehet kipróbálni.

Ahogy az lenni szokott, a Free Play Days ezúttal is csütörtökön kezdődött, és egészen vasárnap 23:59-ig lehet kipróbálni a promócióban szereplő címeket. Az Xboxon egyébként párhuzamosan fut egy gigantikus kiárusítás is, így a gamereknek érdemes meglesniük a kínálatot, hiszen masszív kedvezménnyel szerezhetnek be pár komoly címet.