Clouds
21 Budapest
Dollár
359,95 Ft
Euró
390,90 Ft
Font
446,12 Ft
Bitcoin
23,722 $

Xbox Game Pass: ettől az öt játéktól kell elbúcsúznunk januárban

Xbox
Konzol/Videójátékok
not image

Borbély Fanni

Szerkesztő

Noha a hivatalos bejelentés a megszokott módon január 3-án történt volna meg, az Xbox alkalmazásban idő előtt közzétették a frissítést a januárban távozó játékok listájáról.

Az előfizetők már tűkön ülve várják az év első Xbox Game Pass bejelentését, melyre a korábban megszokottak alapján január 3-án került volna sor, ám az Xbox applikációban már most frissítették a listát. Ebből pedig kiderült, hogy januárban öt játéktól kell elbúcsúznunk:

Soron kívül Rövidke napsütés után csapadék vár ránk hétfőn
  • Danganronpa: Trigger Happy Havoc Anniversary Edition
  • Nobody Saves the World
  • Pupperazi
  • The Anacrusis
  • Windjammers 2.

Fontos megjegyezni, hogy ezen értesülések abszolút megbízhatóak és hivatalosak, hiszen az Xbox alkalmazásából származnak. Nem is olyan meglepő ez a lépés részükről, hiszen az Xbox Game Pass azonban már korábban is változtatott az utolsó pillanatban.

A Hot Wheels Unleashedet például egyik nap bejelentették az Xbox Game Passra, hogy aztán a következő napon máris elhalasszák – ez alapján feltételezhető, hogy most is valami hasonló történik, csak épp most öt játékról van szó, és ha visszatekintünk, az elmúlt hónapokban ennél több játékról volt szó.

Természetesen az is lehetséges, hogy ténylegesen csak ez az öt játék kerül ki a katalógusból, ám jelen állás szerint a fentebb felsorolt öt játék fogja elhagyni az Xbox Games Passt január 15-én. Ha esetleg véglegesen is hozzá szeretnénk adni valamelyik játékot könyvtárunkhoz, úgy a szokásos módon a hivatalos bejelentést követően 20 százalékos kedvezménnyel lesznek megvásárolhatók.