Clouds
21 Budapest
Dollár
342,57 Ft
Euró
368,79 Ft
Font
430,63 Ft
Bitcoin
25,738 $

Xavi szerint kevés jobb csatár van Dembélénél

TÉMÁK:
#Barcelona #xavi
Fotó: Ousmane Dembele, a Barcelona (j) és Sebastian Rode, az Eintracht Frankfurt játékosa a labdarúgó Európa-liga negyedöntõjének visszavágó mérkõzésén Barcelonában 2022. április 14-én. MTI/EPA/EFE/Enric Fontcuberta
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő
TÉMÁK

Hosszú ideig sérült volt a francia, a Barcelona edzője örül a visszatérésének.

„Hiányzott nekünk Ousmane” – mondta Xavi a pénteki, Betis elleni mérkőzést megelőző sajtótájékoztatón. „Ő a legjobb játékosunk az egy az egy elleni szituációkban. Kevesen vannak nála jobbak.”

Soron kívül Még egy ideig nem hagyja el a kórházat Ferenc pápa

„A felépülése tovább tartott a vártnál, de visszatért. Meglátjuk, hogy szombaton kezdhet-e vagy be tud-e állni” – vélekedett Xavi, aki már azt nagyszerű hírnek tartja, hogy a csapat rendelkezésére áll.

Dembélé nélkül a Barcelona kiesett az Európa-ligából és a Spanyol kipából, ugyanakkor hét fordulóval a bajnokság vége előtt továbbra is 11 ponttal vezetik a LaLigát. Igaz ehhez az is kellett, hogy a Real Madrid is bukdácsoljon.

Xavi elmondta, hogy a tavalyi, második helyért folytatott küzdelem örökkévalóságnak tűnt, az idei szezont azonban élvezi, ám továbbra sem dőlhet hátra – számolt be róla az ESPN.

„Sokszor nyertünk 1-0-ra ebben a szezonban, jól játszva, de ez nem elég. Győznöd kell és meggyőznöd a teljesítményeddel. Meg kell nyernünk a bajnokságot ahhoz, hogy ezt egy jó szezonnak mondhassuk.”