Dollár
391,65 Ft
Euró
406,34 Ft
Font
470,86 Ft
Bitcoin
16,492 $

Xavi elismerte, hogy inog alatta a kispad

Barcelona, 2021. november 8. Xavi Hernández, az FC Barcelona spanyol labdarúgóklub új vezetõedzõje (j) Joan Laporta klubelnökkel a bemutatásán a barcelonai Camp Nou Stadionban 2021. november 8-án. MTI/EPA/EFE/Alejandro García

Bense Róbert

2022. október 29. - 17:52

A Barcelona edzője továbbra is bízik az előrelépésben, de akkor is vállalja a felelősséget, ha ez nem jön össze.

Márpedig mostanában nagyon úgy tűnik, hogy erőteljesen megtorpant a Barcelona. A Real Madrid utáni verséggel elveszítették az első helyet a bajnokságban, majd néhány nappal később a Bajnokok Ligájából is kiestek.

Soron kívül Rövidesen bemutatják a B-21 Raidert, a világ legfejlettebb harci repülőjét

Emiatt Xavi stratégiája reflektorfénybe került, és egyre többen kritizálják őt a döntései miatt. Ugyanakkor nagyon úgy tűnik, hogy a Barcelona 200 millió eurónyi nyári igazolása közül is csupán Lewandowski hozza a várt színvonalat.

Ez a keret ennyire elég

Ezek után kezdtek el szárnyra kelni a pletykák, hogy Xavi helyére akár már hamarosan új edző kerülhet. A legvalószínűbb, hogy a csapatot korábban már irányító Luis Enrique, vagy a Chelsea-től elküldött Thomas Tuchel ülhet le a kispadra – írja a Fichajes.

Xavi teljességgel tisztában van azzal, hogy nem sok lehetősége maradt a bizonyításra: “Ha nem jönnek az eredmények, akkor jön majd egy másik edző” – mondta, majd hozzátette, hogy pozitívan tekint a jövőbe.

A jelenlegi kerettel úgy tűnik, hogy egy stabil BL-t érő bajnoki pozíció már biztos, mint ahogyan jelenleg az Európa-liga is reálisabbnak tűnik a Barcelona számára, mint a Bajnokok Ligája, ahonnan már második éve estek ki a csoportkörben.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.