Clouds
21 Budapest
Dollár
345,49 Ft
Euró
370,56 Ft
Font
430,20 Ft
Bitcoin
27,327 $

Xavi nem érti Ancelotti panaszkodását a lesgól miatt

Fotó: EPA/Enric Fontcuberta
Sport
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Xavi Hernandez szerint egyértelmű a helyzet, lesgól született ellenük, amit visszavontak a VAR-os elemzést követően.

Azok, akik a Barcelona-Real Madrid csúcsrangadót választották vasárnap este, biztosan nem unatkozhattak. Bőven volt mit látniuk, miközben a Camp Nou csordultig volt szurkolókkal, a futball szerelmeseivel.

Soron kívül Kisiklott egy vonat Indiában, 179 embert szállítottak kórházba

Novák Katalin köztársasági elnök is a helyszínen követte figyelemmel az eseményeket a fiával. Remek élményben lehetett részük, hiszen egészen az utolsó pillanatokig kérdéses volt a végeredmény.

A Real Madrid öngóllal szerzett vezetést az első percekben, majd jött az egyenlítés, és Asensio lesgólja. Nem mindenki értett egyet a bírói ítélettel, és Carlo Ancelotti fel is kapta emiatt a vizet a kispadon.

A Barca edzőjét meglepte Ancelotti panaszkodása, de igazán nem akar ezzel foglalkozni. „Ez egy egyértelmű döntés volt. Vagy les, vagy nem, ezen nem lehet vitatkozni.” – idézte az ESPN a katalánok legendáját.

Végül a csereként beállt Kessie döntötte el a három pont sorsát a lefújás előtti pillanatokban. „Ez volt az egyik legszebb napom a Barcelona edzőjeként. A szurkolók megérdemelték. Emlékszem, amikor 3-0-ra kikaptunk a Bayern Münchentől, énekeltek. Ma este libabőrös lettem, amikor Franck betalált, amit megérdemelt. Ezt a napot ki kell élvezni.”