Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
350,82 Ft
Euró
378,82 Ft
Font
442,14 Ft
Bitcoin
44,198 $

X-Faktor: megvan a két új kieső

Ez egy újabb nagyon izgalmas és fordulatos este volt az X-Faktorban, de két versenyző már biztosan nem nyerheti meg a versenyt.

Fotó: RTL Magyarország
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Az X-Faktor 2022-es évadának harmadik élő showjában, a versenyzőknek már két produkcióval kellett bizonyítaniuk.

A továbbjutást jelképező két székért pedig hatalmas harc folyt. Végül Bodrogi Enikő és a Synergy számára véget ért az X-Faktor. Az X-Faktor 2022-es évadának versenyzői, a harmadik élő showban már két produkcióval léptek a közönség és a mentorok elé. Soron kívül Orbán Viktor szakállal üzent Mikulás előtt, már készül (fotóval)

A produkciók közben a nézők az rtl.huapplikáción, a szavazas.rtl.hu oldalon és sms-en keresztül dönthettek arról, kiket szeretnének látni a második fordulóban. Az első fordulóban a legkevesebb szavazatot a Synergy kapta, így a lányok búcsúztak az X-Faktortól.

Lezárult az első kör: egy versenyzőnek búcsúznia kellett az X-Faktortól.

Kiderült, ki az első versenyző, aki az X-Faktor harmadik Élő show-ja alatt leadott nézői szavazatok alapján már nem folytathatja a versenyt a következő körben. Ám az izgalmak itt még nem értek véget, mert következett a székes feladat.

A mentorok és a nézők szavazatai alapján a továbbjutást jelentő székeken Solyom Berni és Kiss Kevin foglaltak helyet. A másik 3 döntős sorsáról újabb szavazás indult, mert a nézők még 2 versenyzőt továbbjuttathattak az rtl.huapplikáción, a szavazas.rtl.hu oldalon és sms-en keresztül leadott szavazataikkal.

A második fordulóban a továbbjutók táborához még csatlakozhatott Helfy Alexa és Mihályfi Luca így ők már biztosan ott lesznek jövő héten az elődöntőben. A legkevesebb szavazatot Bodrogi Enikő kapta így számára is véget ért az X-Fakor.

Lezárult a második kör: ő búcsúzott a 2022-es X-Faktor harmadik Élő show-jától. Solyom Bernadett és Kiss Kevin egyenes ágon jutottak tovább az Elődöntőbe, ám a többiek sorsa a nézők kezében volt.

Még több bulvár: Gergő gazda a Celeb vagyok, ments ki innen! nézőinek üzent