Dollár
388,76 Ft
Euró
409,67 Ft
Font
477,85 Ft
Bitcoin
16,996 $

Már lehet jelentkezni a 2023-as X-Faktorra

Fotó: Instagram/X-Faktor
not image

Hujber Dávid

2022. szeptember 30. - 19:22

Noha még el sem kezdődött a 2022-es X-Faktor élő része, lehet jelentkezni a következő évadra, ami azt jelenti, hogy nem maradunk új szezon nélkül.

Nemrég értek véget a válogatók az X-Fakorban, legalábbis a levetített részekben, amiket már hónapokkal ezelőtt rögzítettek. A táboros és a mentorházas epizódok szintén megvannak természetesen, melyeket rövidesen mindenki látni fog.

Soron kívül Orbán: akik háborúpártiak, azok mindig újabb szankciókat követelnek

Az élő show-kat csak ezután fogják forgatni, de már most lehet jelentkezni a legújabb évadra, ami sokak számára nagy lehetőséget jelenthet. Természetesen azokat is várják, akik korábban próbálkoztak, ám legutóbb mégsem jutottak be.

Hamarosan folytatódik az RTL Klub képernyőjén az utóbbi évek legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-ja. Vastag Csaba, Kocsis Tibor, Oláh Gergő, Danics Dóra, Tóth Andi, Opitz Barbi, Ricco&Claudia, a USNK, Ruszó Tibi, Alee és a 2022-es X-Faktor győztese után valakinek ismét esélye lesz arra, hogy győztesként állhasson az X-Faktor színpadán – írja az RTL Magyarország.

Azok, akik érzik magukban az erőt, jelentkezzenek, mert 180 fokos fordulatot vehet az életük, akárcsak a tavalyi győztesnek, Alee-nak. A rapperfiú sokkal jobb körülmények között élhet a sikerének hála, és még mindig nagyon fiatal.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.