Clouds
21 Budapest
Dollár
359,31 Ft
Euró
390,66 Ft
Font
444,86 Ft
Bitcoin
23,094 $

Videón a Liverpool hatalmas gólja, ami továbbjutást ért az FA Cup-ban

Fotó: EPA/Tim Keeton
Sport
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Mindössze egy gól esett a Wolverhampton Wanderers-Liverpool kupatalálkozón, de arra mindig emlékezni fog a gólszerző.

A Liverpool tavaly akár minden kiírást megnyerhetett volna, nem sok hiányzott hozzá. Ehhez képest idén már az is nagy siker lenne a legendás csapatnak, ha megszereznék az egyik Bajnokok Ligája indulást érő helyet a Premier League-ban.

Soron kívül Újabb lövöldözés Kaliforniában, legalább hárman meghaltak

Tekintve a formájukat, rettentő nehéz dolguk lesz, és már nem az ő kezükben van az irányítás. Klopp kapcsán pedig egyre többet hallani arról, hogy távozhat, bár ezt legutóbb tagadta, elmondása szerint nem tervez csapatot váltani.

Más a helyzet, ha a vezetőség megkéri erre, de ez továbbra sem történt meg. Nyáron várhatóan nagy lesz a mozgolódás a csapat körül, mert eljött az idő, hogy Klopp ismét teljesen átalakítsa a néhol kiöregedett keretet.

Legutóbb az FA Cup-b an léptek pályára a Wolverhampton Wanderers ellen, idegenben. Nem voltak a legjobbak az előjelek, de végül továbbjutott a sztárcsapat, még ha csak egy gól is született a meccsen.

Szerencséjükre az az egy gól az ő nevük mellé került, ráadásul az az elmúlt hetek egyik legszebb találata volt. Elliott kiválóan vette észre, hogy a kapus kicsit kijjebb áll, majd hatalmas gólt akasztott a hazaiak hálójába a 13. percben.