Dollár
432,01 Ft
Euró
423,62 Ft
Font
482,54 Ft
Bitcoin
20,045 $

Hamis volt a Wizz Air járatát érintő bombafenyegetés

Fotó: A kormany.hu által közreadott képen a koronavírus-járvány elleni védekezéshez szükséges eszközöket pakolnak ki a Wizz Air Kínából érkezett repülőgépéből a Liszt Ferenc repülőtéren 2020. május 9-én. Kínából ma hét repülőgéppel 5,5 millió védőmaszk, 600 betegőrző monitor, 80 lélegeztetőgép és több ezer lélegeztetőgépekhez szükséges felszerelés érkezett az országba. MTI/Botár Gergely/kormany.hu
not image

Takács Petra

2022. július 20. - 21:17

Közleményt adott ki a Wizz Air az incidensről, melyből kiderült, hogy hamis volt a bombafenyegetés.

Hamis volt a Wizz Air járatát érintő bombafenyegetés, a légitársaság Budapestről induló mentesítő járatot szervez azon utasai számára, akik még szerdán továbbutaznának a krakkói II. János Pál Nemzetközi Repülőtérre.

A Wizz Air szerda este közleményben erősítette meg, hogy a Bariból Krakkóba tartó W6 5058-as számú járata névtelen fenyegetést kapott a fedélzetén elhelyezett robbanószerkezetről.

A repülőgépet a budapesti repülőtérre irányították, ahol valamennyi utast és a személyzet minden tagját evakuálták. A közleményben hangsúlyozzák: az illetékes hatóságok a protokollnak megfelelően elvégezték a szükséges ellenőrzéseket, és megerősítették, hogy hamis fenyegetésről volt szó.

A Wizz Air 22:30-kor Budapestről induló mentesítő járatot szervez azon utasai számára, akik még szerdán továbbutaznának a krakkói II. János Pál Nemzetközi Repülőtérre – közölték. “Utasaink és személyzetünk biztonsága mindig is a legfőbb prioritás marad számunkra” – szögezte le közleményében a Wizz Air.

(MTI)

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.