Dollár
428,97 Ft
Euró
420,81 Ft
Font
478,31 Ft
Bitcoin
19,483 $

Egyre valószínűbb, hogy a Warner Bros. Dicovery újra előveszi Superman karakterét

Henry Cavill brit színész a Batman Superman ellen - Az igazság hajnala (Batman v Superman: Dawn of Justice) címû filmjének bemutatóján a New York-i Radio City Music Hallban 2016. március 20-án. (MTI/EPA/Peter Foley)
not image

Borbély Fanni

2022. április 17. - 02:11

Miután a Warner Bros. és a Discovery egyesült, újra előkerült Superman is, és ha minden igaz, rövidesen egy új Superman-film is érkezhet.

A ScreenRant értesülései szerint az új stúdió vezetői újra elővennék Superman karakterét, hogy visszatérjen a DCEU-ba, aminek épp itt lenne az ideje, hiszen közel egy évtized telt el azóta, hogy Zack Snyder elkészítette Az acélembert, Henry Cavill főszereplésével. A film kétségkívül kasszasikerként robbant be, és igen komoly népszerűségre tett szert a rajongók körében, habár a kritikusokat nem feltétlen nyűgözte le a produkció.

Az acélembert pedig a Batman Superman ellen: Az igazság hajnala című film követte, ám a sokkoló cselekményben Superman végül meghalt, de az alkotók nem hagyták annyiban, és az Igazság Ligájában feltámasztották a karaktert. Ennek ellenére még mindig igen komoly lobbizás megy a rajongók körében, hogy újra a filmvásznon láthassuk Supermant.

Habár a DCEU szépen kinőtte magát, Superman karaktere háttérbe szorult a legújabb produkciókban, és a stúdió is szemmel láthatóan nem annyira erőltette meg magát, hogy bármiféle előrelépés történjen Az acélember 2 ügyében, annak ellenére, hogy Henry Cavill már az első filmnél jelezte, hogy maximálisan nyitott lenne egy folytatásra.

Mint kiderült, Cavill és a Warner Bros. még egy vitába is keveredett a szerződés kapcsán, ezért alakult úgy, hogy a Shazam!-ban végül nem cameózhatott az utolsó jelenetben, csupán nyaktól lefelé láthattuk Superman karakterét. Sokan úgy gondolják, ez a fasírt lehetett az a hátráltató tényező, ami miatt szóba sem került Az acélember folytatásának lehetősége, ráadásul a stúdió is inkább az olyan mellékszálas Superman-projektre fókuszált, mint a Supergirl, vagy a Val-Zod HBO-sorozat.

Most azonban egyre inkább úgy tűnik, hogy a stúdió mégis leporolná a karaktert, miután a Warner Bros. és a Discovery lezárta a 43 milliárd dolláros fúziót, így a jövőben Warner Bros. Discovery néven láthatunk majd új produkciókat a stúdiótól. Ez pedig komolyabb átalakításokhoz vezet a filmes részlegen, s mint kiderült, a Discovery kicsit átalakítaná a DC filmes jövőjét. A Discovery szerint ugyanis hiba volt háttérbe szorítani Superman karakterét, s úgy vélik, itt az ideje, hogy visszatérjen a filmvászonra.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.