Dollár
395,18 Ft
Euró
408,17 Ft
Font
473,67 Ft
Bitcoin
16,421 $

Temetési szertartást tartott VV Merci a többi celebbel a dzsungel közepén (videó)

Fotó: RTL Magyarország

Takács Petra

2022. október 30. - 19:25

Nem volt a legjobb ötlet műszempillával elutazni a kolumbiai dzsungelbe, ahol folyamatos a por, a sár, illetve a játékok alatt nem kevés élőlénnyel találkoznak a celebek.

VV Merci az egyik legjobb karaktere a Celeb vagyok, ments ki innen! 2022-es mezőnyének. Óriási figura, és egyértelműen az erősebb játékosok közé sorolható, sokaknak okozhatott ezzel kellemes meglepetéseket.

Soron kívül Rövidesen bemutatják a B-21 Raidert, a világ legfejlettebb harci repülőjét

Kemény, ügyes és nem adja fel, ami láthatóan szimpatikus a nézőknek, sokan drukkolhatnak neki odahaza. Mivel a nézők döntik el a kiesők sorrendjét, alapvető fontossággal bír az, hogy ki és mit mutat a dzsungelben.

Emiatt is furcsa, hogy Janicsák Veca például ilyen hamar távozott, míg Molnár Nini amikor hazatelefonálhatott, megkérdezte az édesanyját, hogy lettek-e új követői Instán. „Ez komoly?” – hangzott el az egyik celebtől, amikor tudomást szerzett erről.

Merci egy ideje küszködik a műszempillájával, sokan vannak azon a véleményen, hogy már rég meg kellett volna válnia tőlük. Ő azonban egészen idáig kitartott, mert félt attól, hogy úgy fog kinézni, mint egy kisfiú, vagy csak nem fog tetszeni önmagának.

Nem szimplán leszedték Merci szempilláit, hanem sírhelyet is csináltak neki, virágokkal. Igazi szertartást tartottak, aminek a végéig nem is akarta megmutatni az arcát, majd jöhetett a búcsúbeszéd és az ének.