Clouds
21 Budapest
Dollár
354,58 Ft
Euró
386,26 Ft
Font
432,96 Ft
Bitcoin
23,615 $
Fotó: Vágányfektető géplánc dolgozik a Vecsés-Üllő-Monor vonalszakasz felújításán Vecsés és Üllő között 2021. április 22-én. Megkezdték a "nagygépek" az ágyazatrostálási munkálatokat a ceglédi vonal Vecsés-Üllő-Monor szakaszán. A 20 milliárd forintos kormányzati támogatással megvalósuló felújítás befejezése után ezen a szakaszon is megszűnhetnek a sebességkorlátozások - közölte a Mávinform. MTI/Máthé Zoltán
Baleset

Takács Petra

Szerkesztő

A legfrissebb hatósági jelentések szerint vonatgázolás történt Vecsésen, a Telepi útnál, a részletek egyelőre nem ismertek.

A Katasztrófavédelem azt írja, hogy a vecsési Telepi útnál történt a vonatgázolás. Az elgázolt személy kora, és a körülmények sem ismertek jelenleg. A fővárosi hivatásos tűzoltók vonultak ki a balesethez, amely miatt a szerelvény nem tud továbbmenni.

Soron kívül Elindult a bértárgyalás az Audi Hungariánál, ezt követeli a szakszervezet

A közleményből megtudhattuk, az egység segít a leszállásban az utasoknak, és bekísérik őket az állomásra. Rövid időn belül ez már a sokadik vonatgázolás, a legtöbben figyelmetlenségből sérülnek meg súlyosan, vagy veszítik életüket.