Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

Völgyesi Gabi a súlyos balesetet szenvedett VV Szandinak üzent

Fotó: YouTube/Palikék Világa by Manna
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Völgyesi Gabi késztetést érzett arra vonatkozólag, hogy megszólaljon a ValóVilág történetének egyik legismertebb szereplője kapcsán.

Lőrincz Alexandra, sokak számára csak VV Szandi, egy végtelenül szimpatikus karaktere volt a játéknak. Akár nyerhetett is volna, ám a sors másképpen döntött, és az akkor még nagyon fiatal lány rengeteg sztereotípiát cáfolt meg.

Soron kívül A Vatikán szerint Ferenc pápa szombaton elhagyhatja a kórházat

Voltak, akik rendkívül előítéletesek voltak vele szemben, és ez ma sincs másképp. Holott egy értelmes, érzelmes és intelligens nőről beszélünk, aki minden hibáját, rossz döntését beismerte.

A Palik Lászlóéknak adott interjújában mélyen, őszintén beszélt arról, hogy mit rontott el az életében, és milyen küzdelmei voltak. Ugyanakkor erős maradt, amire most még inkább szüksége lehet, mert súlyos balesetet szenvedett.

Időközben Völgyesi Gabi is megnézte a Szandival készült interjút, ami hatással volt rá. „@szandikaofficial_, azaz Lőrincz Alexandra, fodrász, akit a Való Világból ismerhettek. Ma egészen véletlenül belefutottam a “Palikék Világa” c. műsorban a vele való beszélgetésbe.”

„… és most valahogy késztetést érzek, hogy az éteren keresztül elmondjam: Végtelenül szimpatikus és számomra példaértékű a személye. Miért? Mert mélyen őszinte mer lenni. Én nem merek ennyire őszinte lenni.”

„Beavat minket, nézőket az esendőségeibe, hibáiba, szenvedéseibe … és ez miért fontos? Mert mi, nézők is keressük a kapaszkodókat az esendőségeinkre, hibáinkra és szenvedéseinkre. Köszi hogy ilyen vagy, jobb a világ Tőled!”