Clouds
21 Budapest
Dollár
353,69 Ft
Euró
384,70 Ft
Font
434,16 Ft
Bitcoin
27,564 $

Nagy kedvenc lehet kártyás fizetési lehetőség a Volánbuszon

TÉMÁK:
#Volánbusz
Fotó: Credobus Inovell 12 típusú autóbuszok a Volánbusz Zrt. győri rendezvényén 2022. október 26-án. A Kravtex-Kühne Csoport októberben megkezdte száz új autóbusz szállítását a Volánbusznak, ezek beszerzési értéke nettó 6,5 milliárd forint. A közlekedési társaság 2018-ban indult jármű-fiatalítási programja során több mint 2100 új és újszerű autóbusz állt, illetve állhat forgalomba jövő év elejéig. Ezzel a 6000 járműből álló flotta harmadát sikerült megújítani négy év alatt. MTI/Krizsán Csaba
Belföld

Takács Petra

Szerkesztő
TÉMÁK

Az új buszok szolgáltatási színvonala is csak tovább nőhet a bankkártyás fizetési lehetőség bevezetésével.

A bankkártyás fizetés tovább növeli az új buszok szolgáltatási színvonalát – közölte a Volánbusz kedden az MTI-vel, miután február 26-áig teszteli a Budapest-Baja vonalon közlekedő tíz autóbusz fedélzetén a bankkártyás jegy- és bérletvásárlást.

Soron kívül Nem lesz egyszerű a közlekedés a Puskás Aréna környékén csütörtök este

A közleményben kiemelték, a tavaly forgalomba állított tíz Mercedes-Benz Intouro M autóbuszon vizsgálja pilot üzemben a bankkártyás fizetést, az érintett vonalon közlekedő további járműveken egyelőre nincs lehetőség a szolgáltatás igénybevételére.

A társaság a közleményben azt kéri utasoktól, hogy a pilot időszak alatt segítsék az autóbusz-vezetők munkáját, a jegy megváltásakor jelezzék előre bankkártyás fizetési igényüket.

A pilottal kapcsolatos észrevételeket, tapasztalatokat a [email protected] elektronikus levélcímen várja a vállalat – tájékoztatott a Volánbusz.

(MTI)