Clouds
21 Budapest
Dollár
368,41 Ft
Euró
394,89 Ft
Font
452,17 Ft
Bitcoin
27,810 $

Négy vodkaszóda után ezt a videót találta magáról Istenes Bence

Fotó: RTL Magyarország
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Istenes Bence nem emlékszik a felvételre, és ötlete sincs, miért csinálta, mindenesetre ő is jót nevetett a dolgon.

Istenes Bencét korábban többet lehetett látni az RTL képernyőjén, mint manapság, ugyanakkor így is rengeteget dolgozik a háttérben. Folyamatosan elfoglalt, emellett elsősorban családapa, és mindent megtesz azért, hogy boldogok legyenek.

Soron kívül Tavaszi nap-éj egyenlőség: hétfőn késő este megkezdődik a csillagászati tavasz

A még mindig rendkívül fiatalos sztár YouTube-csatornája is nagy népszerűségnek örvend, számos sikeres adáson vannak túl. Hallhattuk már őt többek között énekelni is, nem is oly rég pedig egy olyan úton vett részt, melynek ideje alatt lelki fejlődésen ment keresztül.

Az embernek időről időre szüksége van arra, hogy odabent is bekalibrálja magát, és megtalálja azt az utat, amiben igazán ki tud teljesedni, miközben válaszokat kap a kérdésére. Nos, legutóbb egy olyan kérdésre bukkant, amire valószínűleg soha nem fogja megtudni a választ.

Kiderült ugyanis, hogy Bence ivott négy vodkaszódát, amit egy „vágás” követett. Később pedig arra lett figyelmes a telefonjában, hogy egy igen furcsa videót lát maga előtt, amiben ráadásul ő maga szerepel.

„Őszinte leszek veletek. Tegnap ittam négy vodkaszódát. Schnitt. Aztán ma kerestem valamit a telómban, és megtaláltam a következő videót…” – írta a posztjában a híres televíziós, aki igencsak meglepődött.