Dollár
431,58 Ft
Euró
423,15 Ft
Font
481,21 Ft
Bitcoin
19,217 $

Jó hír a Vodafone-osoknak: véget ért az informatikai átállás, újra elérhetők a szolgáltatások

Fotó: MTI/Balogh Zoltán
not image

Takács Petra

2022. július 18. - 12:07

A Vodafone Magyarország július 11-16. között informatikai átállást végzett, ami sikeresen le is zárult.

A hatékonyabb, egységesebb ügyfélkiszolgálás érdekében a Vodafone Magyarország július 11-16. között informatikai átállást végzett, amely a tervezett időszakban sikeresen megtörtént és lezárult; így az ügyfelek ismét minden ügyintézési, értékesítési és egyéb érintett speciális szolgáltatást elérnek – közölte a szolgáltató az MTI-vel hétfőn.

Soron kívül Továbbra sincsenek biztonságban az autópályák energiaelnyelői

A tájékoztatás szerint az átállás után a Vodafone ügyfelei már az új ügyfélkiszolgáló rendszert vehetik igénybe, amely egyaránt elérhető a szolgáltató weboldalán az önkiszolgáló felületen, valamint a MyVodafone applikációban.

Az átállás gyakorlatilag a Vodafone-UPC integráció utolsó lépése volt, melynek eredményeképp a Vodafone Magyarország teljesen konvergens digitális szolgáltatóvá vált. (A távközlésben konvergens csomagok alatt elsősorban a vezetéken és mobilhálózaton nyújtott szolgáltatások összekapcsolását kell érteni.)

A Vodafone 21 országban üzemeltet mobil- és vezetékes hálózatot, valamint további 48 országban működik együtt számos mobilhálózattal. 2022. március 31-én több mint 300 millió mobilügyféllel, több mint 28 millió vezetékes szélessávú ügyféllel és több mint 22 millió TV-ügyféllel rendelkezett, a magyar piacon több mint 3,8 millió ügyfele van.

A Vodafone a világ egyik legjelentősebb szolgáltatója az IoT területén (dolgok internete), több mint 150 millió eszközt és platformot kapcsol össze. Az IoT a mobil hálózatba kapcsolt intelligens eszközök közötti megoldások rövidítése.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.