Dollár
421,97 Ft
Euró
407,04 Ft
Font
456,16 Ft
Bitcoin
20,215 $

Putyin: az orosz új generációs fegyverek évtizedekkel leelőzik a külföldi társaikat

Fotó: Vlagyimir Putyin orosz elnök egy tanácskozáson vesz részt a moszkvai Kremlben 2022. augusztus 2-án. MTI/EPA/Szputnyik/Kreml/Pool/Pavel Birkin
not image

Koós Alexandra

2022. augusztus 16. - 14:51

Elmondása szerint a kiállított mintadarabok egyértelműen bizonyítják “felsőbbrendűségüket”, amelyek minden figyelmet és elismerést megérdemelnek.

Vlagyimir Putyin kijelentette, az orosz új generációs fegyverek évtizedekkel leelőzik a külföldi társaikat, a technológiájuknak köszönhetően pedig meghatározzák majd “a fegyveres erők jövőjét”. 

Soron kívül Így köszönt el Szalai, az olaszok nem “agyonfocizva” vertek meg bennünket

Szavai hétfőn, az Army-2022 nemzetközi haditechnikai fórum moszkvai megnyitóünnepségén hangzottak el, miközben arra utalt, ezek a fegyverek technikai és taktikai jellemzőiket tekintve messze felülmúlják más országok felszereléseit – írta a TASS

Majd kiemelte, a Patriot Parkban kiállított mintadarabok egyértelműen bizonyítják “felsőbbrendűségüket”, amelyek minden figyelmet és elismerést megérdemelnek, a fórum ideje alatt pedig az orosz vállalatok által kihelyezett standokon tekinthetik meg őket az érdeklődők. 

Putyin hozzátette, Oroszország készen áll az innovatív kapcsolatok fejlesztésére, hogy új fegyver- és felszerelésmodelleket hozzanak létre, miközben “tisztességes, méltányos feltételekkel” dolgoznak együtt a partnerekkel. 

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.