Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

Vízzel teli fürdőkádban, ruhástul találtak rá egy betörőre

TÉMÁK:
#betörő
Fotó: Unsplash/Noithat rakhoi
Epic
not image

Borbély Fanni

Szerkesztő
TÉMÁK

A gyanúsított nem volt hajlandó tisztázni szándékait, még annak ellenére sem, hogy a rendőrök a fürdőszobában találtak rá, ahogy ruhástul áztatja magát egy kád vízben.

Egészen meghökkentő történetről számolt be a seattle-i rendőrség: a házba történő betöréssel gyanúsított férfi még mindig nem volt hajlandó elmondani, hogy tulajdonképpen mit keresett más házában, főként annak fényében, hogy érthetetlen módon ruhástul hempergett egy kád vízben.

Soron kívül Ötöslottó: megvannak a legújabb nyerőszámok

A rendőrség közleménye szerint egy nő pénteken éjjel ért haza otthonába, ám addigra az egyik ablak be volt törve, és egy ismeretlen férfit látott a házban.

Az AP értesülései szerint a nő az épületen kívül maradt és értesítette a rendőröket. Amikor az egyenruhások kiértek a helyszínre, a protokoll szerint felszólították a gyanúsítottat, hogy jöjjön ki felemelt kézzel.

Válasz azonban nem jött, és mozgást sem láttak a többszöri felszólításra sem, mire a rendőrök bementek a házba, hogy átkutassák azt: a gyanúsítottat a fürdőszobában találták meg.

“A férfi fel volt öltözve, de nagyon vizes volt, és a fürdőkád tele volt vízzel” –osztotta meg a rendőrség közleményében, hozzátéve, hogy a 27 éves férfi még a letartóztatás után sem volt hajlandó megmagyarázni, hogy miért tört be egy idegen házába, hogy aztán a fürdőkádban áztassa magát. És ruháit.