Clouds
21 Budapest
Dollár
354,58 Ft
Euró
386,26 Ft
Font
432,96 Ft
Bitcoin
23,615 $

Farm VIP 3: Völgyi Zsuzsi szerint Visváder Tomi aláásta a renoméját

Fotó: TV2
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Völgyi Zsuzsi nagyon rossz irányba haladt brigádvezetőként, miközben másokat hibáztatott, addig a többiek egyértelműen őt láttak felelősnek.

Völgyi Zsuzsi nagy lehetőséget kapott azzal, hogy brigádvezető lehetett, ám hamar kiderült, hogy gondok lesznek. Már az elejétől kezdve nem ment minden simán, pedig a termelési feladat a legfontosabb, és nagy volt a tét.

Soron kívül Elindult a bértárgyalás az Audi Hungariánál, ezt követeli a szakszervezet

Mivel korábban már milliókat buktak, nem akartak újabb millióval rövidebbek lenni, márpedig erősen annak irányába haladtak. Nagyon rosszul festett a helyzet, és noha Zsuzsi rendkívül boldog volt Visváder Tomi visszatérése láttán, ő is éles kritikával illette.

Figyelmeztette, hogy nem jó, amit csinál, és ki fogja húzni a gyufát a többieknél. Hiába, mert már megtörtént, borítékolható, hogy a következő farmgyűlésen sokan fognak rá szavazni, ha csak nem válik védetté.

Zsuzsi támogatást, megerősítést várt a barátjától, amit érzése szerint nemigen kapott meg. Sőt, azt mondta, hogy aláásta a renoméját mindenki szemével, amivel tovább és tovább gyengült a karaktere a mezőnyben.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2